Skip to main content

Domaine Salamander in Eyserheide

Wij noemen hem onze bovenbuurman, John Cox, wijnliefhebber en wijnmaker met passie. Zijn wijndomein heet Domaine Salamander. Net aan de andere kant van de heuvel, maar 5 minuten hier vandaan in Eyserheide. Hij maakt landwijn, lekkere wijn. Een puur product vol liefde en passie.

In 2007 is John gestart met het aanplanten van de wijngaard. De blauwe druif Pinot Noir bestrijkt het grootste deel, maar ook zijn er witte druiven als de Chardonnay, Pinot Gris, Auxerrois en Riesling. In 2013 is er nog een perceel beplant met Frühburgunder en Siegerrebe.

Proeven en genieten!
Je kunt in principe altijd terecht bij Domaine Salamander. De wijnen worden ook in de hoeve verkocht. Ook heeft hij ‘gewone’ druivensap en honing. Wil je zeker weten dat hij er is? Neem dan vooraf contact op en maak een afspraak.

Bellen kan naar +31 (0)434 51 13 07 of +31 (0)612 62 89 52.
Of stuur een e-mail naar info@domaine-salamander.nl.

Meer wijndomeinen bezoeken?

Rondom Eys en Wahlwiller is een prachtige Wijnwandelroute van ongeveer 10 km. Onderweg passeer je vijf wijngaarden, waaronder ook Domaine Salamander. En die wijngaarden liggen natuurlijk op de mooiste plekken en bieden je bijzonder mooie uitzichten.

Haal gratis de bijhorende brochure op in de Visit Zuid-Limburg shops of bij de ondernemers langs de route. Kijk voor alle informatie op: www.visitzuidlimburg.nl/routedesvins